Köpenhamn 2015

Kommentera
Här har ni lite bilder från köpenhamn. Vi kom ungefär vid halv 12 på måndagen och drog direkt ut på stan för att shoppa lite. Det var galet varmt så man orkade inte gå så himla mycket eftersom vi var trötta dessutom. Vi satte oss i Nyhamn som är så gaalet mysigt, så fina hus och bara allmänt mysig att sitta i. 
 
Dag två var det en hel shoppingdag, hittade lite skolgrejer så det var himla bra. Men annars är jag rätt besviken på shoppingen, fick dock med mig en fin klänning från H&M, och lite nya underkläder. Klockan 5 gick tåget till Värnamo, och tågresan tog bara 2 timmar så vi hade hela kvällen kvar att umgås i värnamo också. Vi drog faktiskt och badade lite på kvällen, dock var det jätte kallt så nått långt bad blev det inte. 
De två resterande dagarna i värnamo spenderade vi på stranden. På onsdagen var vi i Falkenberg, alltså vid havet och det var så himla härligt. Speciellt när man visste att det var dåligt väder hemma i stockholm hehe ;) Torsdagen var vi på en strand som ligger nära där min syssling bor, mycket kortare stund men det var skönt det med. När vi skulle hem var vårt tåg 1 timme försenat så vi kom inte till Stockholm förns klockan 1 på natten, och det sög ju. Denna vecka har alltså varit riktigt, riktigt bra då vi har haft tur med vädret och så himla kul!