Tips för sommaren

Kommentera
♥På stranden kan man göra i princip allting, träffa nya människor, umgås med vänner, sola, bada, you name it. Och det är roligare att vara på stranden och leva livet än att sitta hemma framför netflix liksom;) Åk till en fin strand, ta lite fina bilder, bli brun och bada en massa! 
♥Åk till en nöjespark är så galet kul, i vilken ålder som helst! Det finns alltid någonting för alla åldrar och vill man inte åka nåt kan man alltid äta sockervadd och titta på ;) Dessutom så är det ofta konserter eller annat kul på nöjesparker! 
♥Varför inte ta en tripp till stranden när det är solnedgång? Eller soluppgång för den delen. Ta med en filt och sätta sig i sanden, med någon eller själv. Hade jag haft en strand nära mig hade jag antagligen suttit där varje kväll, för det är ju så sjuukt vackert! 
♥Vem älskar inte att shoppa liksom? Ta med en kompis, åk till stan eller till ett köpcentrum (beroende på väder) och bara shoppa loss. En smart sak är att bestämma en shoppingdag och så sparar man pengar tills dess så att allt du velat ha kan du liksom köpa den dagen, för det är ju rätt kul att komma hem med ett stort gäng påsar;)